keskiviikko 7. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016

Joulukalenteri 2016.Vaihdoin 4. luukkua kuuden erin henkilön kanssa.

Laitan kuvat aina neljän kuvan sarjoissa. 
Ne mitä minä olen antanut vaihdossa, niin niiden kuvat laitan vasta 
lopuksi.

1. - 4. Päivän luukut vaihdoin Kati Kainulaisen kanssa. Hänen  blogi on:

Tässä Katilta tulleet pikkuiset ihanuudet:


Pieni keraaminen kuppi, jossa puolukkapuuroa.


Minimaallisen pieni keramiikkakuppi, jossa jälkiruokaa. 
Kuppi on lasitettu minun lempi lasitteella.


Kaksi pientä jouluista valkoista tarjoiluastiaa sekä munkkeja ja koristeena oli paljetteja.


Keraaminen lautanen, jossa dominokeksejä. Näistä pitää mainita, että oivallettu hienosti. ne on valmistettu nahasta. Lisäksi tuli kaulakoru, käsilaukku ja paljetteja.


Kalenteriluukut 5. - 8. vaihdoin Riitta Andersin kanssa.


Luukusta 5. paljastui aivan ihana keittiöjakkara eli akanjatko. Tämä on sellainen, joka sai minussa aikaan efektin WAU!


6. Luukusta tuli kaunis kä´paikka telinen. Väri maailma sama kuin akanjatkossa. 


7.luukusta paljastui aivan ihana peili. Minun mummulla ja vaarilla oli tälläinen peili. Tämä on todella kaunis. 


8.luukusta tuli kukkapylväs kera kukkaruukun. Pylväs sulautuu väriltään muihin kauniisti. Riitan kaikkien luukkujen väriteema on sellainen, että ne sopii mihin nukkekotiin vain. Kauniita.

Kalenteriluukut 9. - 12. vaihdoin Teija Halosen kanssa.
Luukusta 9. paljastui kuparinen käsin taottu pieni seinälampetti. Minä tuijotin tämä kädelläni pitkän tovin ja jouduin oikein istahtamaan. Tämä on niin kaunis, niin hento ja niin pieni ja niin taidokkaasti valmistettu, että oikein häkellyin. Kynttilä on vaihdettavissa.


Mukan saapui 3 vaihtokynttilää. Todella pieniä ja siroja.Luukusta 10. sain Teijalta soppakauhan. Pienen ja siron ja oletan sen olevan hopeaa. En tiedä uskallanko koskaan tätä nukkekotiin edes laittaa. Pakko alkaa tekemään vitrini kaappia, johon saan nukkekodin aarteet laittaa. Tämä sai minut ihan henkeä haukkomaan.


11. luukku sai minulle sydämen tykytyksiä aikaan. Minimaallinen nukkekodin nuken kaulakoru. Tämä on todella pieni ....päätyy niihin  nukkekodin aarteiden joukkoon. 


12.luukusta sain kauniiin kynttilän pitimen kynttilällä ja minin hopean puhdistusliinan. Voi apua kun nämä ovat jotain sellaista mille minulla ei löydy sanoja. En koskaan osanut arvata, että saan käsityönä taottuja hopea esineitä. Minun vasta luukut kalpenee näiden rinnalla. Kiitos Teija!

Luukut 13. - 16. vaihoin Sinikka Sandbergin kanssa.


Luukusta 13. sain hauskan jouluvalon. Koko on noin 7,5 x 5,5 x1,0 cm. Tämän voi laittaa seinälle tai vaikka ripustaa ikkunaan. Oikeassa elämässä tykkään jouluvaloista todella paljon ja niin tykkään minimaailmassakin. Tämä on aivan ihana.


14.päivän luukusta tuli kaksi pientä origami tähteä. Näitä en olekaan opetellut tekemään, joten tykkään valtavasti. Yksinkertaisia, mutta niin kauniita, mutta tiedän, että origami taittelu ei minikoossa ole kovin helppoa. Joten arvostan näitä tähtiä. 


15.päivänä luukusta palajstui joulukuusen kynttilät. Wau! Mitä muuta tähän voi sanoa.


16.päivänä sain kauniiin jouluisen kynttiläasetelman. En vain raaskinut ottaa sellofaani pussista pois. Mutta tämä on kaunis. Uskokaan vaan vaikka kuvassa huonosti näkyy.

Luukut 17. - 20. vaihdoin Päivi Hännisen kanssa.


17.päivän luukusta sain jäänsiniset kukkakimput ja virkatun liinan. Osaan virkata itsekkin, mutta en saa aikaiseksi tehtyä liinoja, joten näille on nukkekodeissani aina tilaa.


18.päivän luukusta tuli kosmetiikaa. Nuo minihuulipunat on todella suloisia. 


19.päivän luukusta tuli keramiikka lautanen ja materiaaleja. Jokaisella materiaalille löytyy aina ajan kanssa jostain paikka. Nuo vihkat on kivoja. 


20.päivän luukusta tuli kaksi taidokkasti valmistettua käsilaukkua. Voiko laukkuja koskaan olla liikaa. No ei voi!Luukut 21.- 24. Vaihdoin Johanna Korpelan kanssa.


21.päivän luukusta paljastui todella hieno taiteilija setti. Penseleitä purkissa, maalituubeja ja  maalauslehtiö. Aivan ihanat. Nämä sopii minulle taiteilija kuin nenän päähän vaikka en minä tauluja maalakkaan. 


22.luukusta paljastui Johannan maalaama minitaulu. Tälle pitää tehdä kehykset. Tämä voisi olla vaikka maisema mereltä..... Rakastan merta ja kaipaan sitä. Lapsuuden kun on viettänyt lähellä merta ja nyt asuu sisämaassa, niin meri on aina kaipuu sydämessä.

23.päivän luukusta sain pienen keramikka kipon ja lemmikkieläimen pedin.........
24.päivä sain huovutetun kissan. Lemmikkieläimen pedille löyty siis heti käyttöä. Minulla ei paljoa olekkaan nukkiksessa kissoja. Varsinkaan käsin tehtyjä, joten tämä oli tervetullut lemmikkieläin.Kisu pedillään.


Kiitos kaikille näistä vaihdoista. Kaikki odottavat tuolla hyllyllä paikkaansa nukkekotiin. Osa päätyy niiden aarteiden joukkoon, joihin ei pääse ihan vapaasri käsiksi, mutta kaikille löytyy aina paikka, jos ei koko ajan nukkekodissa, niin minun sydämessä ainakin.  

Kiitos Kati, Riitta, Teija, Sinikka, Päivi ja Johanna.


Tässä tulee kuvat minun antamista kalenteriluukuista.

Luukut 1. - 4. Katille.

Luukut 5. - 8. Riitalle.

Luukut 9.- 12. Teijalle.

Luukut 13. - 16. Sinikalle.

Luukut 17. - 20. Päiville.


Luukut 21. - 24. Johannalle.

Minulta lähti itse tekemiä juttuja kaikille ja kaikille oli sisältö saman tyylinen. Pieniä eroavaisuuksia, mutta ei isoja.

Osa minun luukuista kalpenee saatujen kanssa, mutta toivon, että näistä on ollut iloa saajille.


Joulukalenteria 2017 miettiessä. Jos olet kiinnostunut 4. luukun vaihdosta tälle vuodelle, niin ota yhteyttä.

Voita laittaa sähköpostilla viestiä: e-mail osoitteseen jaanan.atelje@hotmail.com
1 kommentti:

Kati K. kirjoitti...

Ihana postaus ja kiitos myös itsellesi niin ihanista mineistä! :-) Ja mukana ollaan, jos huolit mun kans vaihtaa ensi joulun kalenterista muutaman luukun! <3