sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SYYSSATOA

Pitkästä aikaan yritän päivittää tätä blogia.

Facebookissa on Nukkekotiharrastajien ryhmä ja siellä aloimme pitää kerhottomien tai kaikkien haluakkaiden kesken nukkekoti kerhoa.....Ensimmäisen emäntänä toimi sivun ylläpitäjä Minna ja aiheena oli Sadonkorjuu. Aikaa oli 2 viikkoa jokaisen kotona näpertää eli 30.9.2012 asti ja laittaa sitten kuva  SADONKORJUU tuotteesta albumiin.


Minä laitoin Isännän haravoimaan. Mutta isäntä poloinen oli vallan ilman vaatteita vain pikkukalsarit jalassa. Joten jouduin ensimmäisenä ompelupuuhiin. Isäntä sai uudet housut ja trikoo puseron, mutta kenkänsä se oli hukannut kokonaan...Joutui hommiin varpasillaan...meinasi kuulemma tulla varpaille kylmä.


Syksyn lehdet olivat niin kauniin värisiä,että niistä piti ottaa lähikuva.
(Lehdet on tehty kuvio lävistäjällä oikeesta vaahteran lehdestä ja kuivattu 1 yö painon alla paperin väissä)

Isäntä ei oikein tykännyt haravoimisesta laatoitukselta...Kuulemma lehtipuhallin olisi parempi.


Osan vaahteranlehdistä Isäntä raijasi sisälle ja tein niistä oveen kranssin.
(Lehdet tehty kuviolävistäjällä erinvärisistä paperista ja jokainen lehti sävytetty yksilöllisesti kuivapastellikynillä. Lehdet liimattu valmiin Tiimarista ostetun minikranssin päälle))


Haravoinnin lomassa Isäntä pelasti loput omenat puusta...Ne joissa ei ollut madonreikiä....


Toi Isäntä tullessaan sisälle vielä muutaman puolukanvarvun, jotka olisi pitänyt laittaa koristeeksi kranssiin, mutta minä olin nopeampi ja kranssi oli valmis ennenkuin puolukat olivat sisällä....Joten syökööt puolukat.

Seuraavana kerhoaiheena on KATTOKRUUNU tahi muu riippuva valaisin....ja Emäntänä toimin minä...eli aihe tuli minulta, mutta tekeleestäni sitten myöhemmin. Aikaa on 15.10 asti toteuttaa.1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Wau ja Wau...tuo lävistäjä on mainio keksintö, ja vielä oikeista lehdistä... ja kaikki muukin, taitoa, tarmoa, tyylillä tykittäen, saattais Jorma Uotikin sanoa... :O))